Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Αντζελίνα Τζολί....ετών 16



Φαινότανε απο μικρή η κοπέλα.....Φαινότανε και το ταλέντο της !!! Το πολύ πλούσιο ταλέντο της!!!!!
Απο μικρή ήτανε " αρνάκι γάλακτος" , απο αυτά που σου φτουράνε στο ψήσιμο.

Πρόσφατα λοιπόν κυκλοφόρησαν βίντεος και ψωτογραφίες απο την μέλλουσα κυρία Πιτ , απο μια φωτογράφιση που έκανε στα 16 της.


Ο τυχερός φωτογράφος είναι ο Σον Μακκόλ, ο οποίος θα μυρίστηκε μάλλον τότε ότι έχει μπροστά του ένα θησαυρό και έτσι δεν αρκέστηκε στο να τη φωτογραφίσει μόνο.

Την τράβηξε και βίντεο , μάλλον από ένστικτο ότι μπροστά του έχει μια μελλοντική στάρ , η οποία θα προταγωνιστούσε στις φαντασιώσεις των Gamers ανα την υφήλιο ( ναι εγώ γουστάρω την Λάρα Κρόφτ ΚΑΙ στο Playstation , τρελό γκομενάκι ) , ενσαρκώνοντας την πιο σέξυ ηρωίδα βιντεοπαιχνιδιού που έχει βγει ποτέ με τον καλύτερο τρόπο.

Και σκέφτοαμαι τώρα εγώ.... Φαντάσου να είσαι
κανας Αμερικάνος απο το Λος Άντζελες οπού μεγάλωσε η Αντζελίνα . Και στα 17-18 να ήσουνα καρατέκναρος και κούκλος , και να είχες χτυπήσε το ( απο τότε ) τρελό μωρό την Λίνα ( εκ του Αντζελίνα ) . Και επειδή ήσουνα και πολύ μαμιάς , και οι γκόμενες σε κυνηγάγανε , στο τέλος να την έφτυσες...σε ρωτάω Αμερικανάκι , εσύ που με διαβάζεις τώρα , πόσο πολύ το μετανιώνεις right now?

How many kilos malakas you were back then? Τέτοια ταλέντα ποτέ , μα ποτέ , δεν τα αφήνουνε ανεκμετάλευτα .... Αντί λοιπόν να έχεις ένστικτο , βλάκα Αμερικάνε , είχες το ψώνιο σου ... Πάρε λοιπόν το βίντεο για να θυμηθείς τί είχες......




Τα σημερινά βίντεο , το πως έγινε μια σταρ , φαντασίωση όλων των αντρών , σε αφήνω να τα βλέπεις μόνος σου , για να παθαίνεις κατάθλιψη!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: