Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Το κυνήγι του Χαμένου G - spot


Γιατί δεν φτάνουνε σε οργασμό οι περισσότερες γυναίκες!

__________________________________________________________



Πώς μου την σπάνε μερικές γυναίκες ... μα πώς μου την σπάνε ...... δεν θα τις καταλάβω ποτέ !
Το σεξ για μας τους άνδρες θα είναι πάντα ένα μυστήριο , μια ανακάλυψη , μια καινούρια εμπειρία με κάθε διαφορετική γυναίκα...

Όοοοχι , μην το πάρετε όπως σας βολεύει ...... Απλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικο G - spot , και κάθε φορά πρέπει να το ανακαλύπτουμε . Άλλη το έχει χαμηλά ,άλλη το έχει στο στήθος , αλλή στην μασχάλη , άλλη στα πόδια , you name it . Δηλαδή δεν κάνεις σεξ , ο ντεντέκτιβ Κλουζώ γίνεσε . Παίρνεις την πυξίδα , στρατιωτικό εξοπλισμό , τρόφιμα για μερικές μέρες και αρχίζεις την εξερεύνηση στο κορμί .

Η μαλακία είναι οτι καμία γκόμενα , ποτέ , μα ποτέ , δεν θα σου το αποκαλύψει !! Θα πρέπει να το βρεις μόνος σου ! Αυτό δεν είναι σεξ , είναι η Αναζήτηση του Χαμένου δισκοπότηρου !
Πες ρε κοπέλα μου , δώσε coordinates . πχ . 23 μοιρες ανατολικά του αριστερού βυζιού και 30 μοίρες πάνω απο τον αφαλό. Ή τουλάχιστον βάλε στο κορμί σου ένα Google να μπορώ να κάνω ένα search !!!!!!

Κυρίες μου , να ξέρετε ένα πράγμα....οι άντρες έχουνε ένα G -spot ... χαμηλά ... ότι και να του κάνεις , μα ότι και να του κάνεις , αυτό θα ερεθιστεί !!

Οι άντρες επίσης , όταν μαμούνε , συγκεντρώνοντε..... Τελιώνουνε όπως και να έχει !!!!
Εσείς όταν πηδιέστε , σκέφτεστε χίλια δυο άλλα πράγματα ΕΚΤΟΣ από αυτό που κάνετε την συγκεκριμένη στιγμή ( Είναι σωστό αυτό που κάνω , θα με πάρει αυριο τηλέφωνο , με θέλει πραγματικά ή μόνο για σέξ , μήπως η Κούλα είχε δίκιο τελικα...? , τι ωραίο φουστανάκι είναι αυτό που είδα χτες κλπ κλπ ) .

Οπότε εάν δεν βοηθάτε , και δεν συγκεντρώνεστε , μην παραπονιέστε για την έλλειψη οργασμου !!! Άντε γιατί πολύ φεμινίστριες γίνατε :D !!!


Πέστα ρε Carlos Mencia , πέστα !!!!!!!!





Υγ : Σας λατρεύουμε όμως να το ξέρετε !!!!!! Είστε τα πιο γλυκά πλάσματα σε αυτό τον πλανήτη , εκτός αν είστε φεμινίστριες ( Ναι , τις σιχαίνομαι !!!! )

Δεν υπάρχουν σχόλια: