Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Κάτσε κάτω απο την....... αλήθεια !!! (Part 2)

Συνέχεια από το part 1

Πώς να χαίρεται δηλαδή , με όλα αυτά που βλέπει γύρω του , που δεν είναι μερικές εξαιρέσεις , αλλά ο κανόνας . Και το αστείο είναι , ότι πρέπει πλέον να μπεις και εσύ στα γρανάζια αυτού του παιχνιδιού.

«Ρε γαμώτο μου» , αναρωτιέται αυτός που ακόμα κρατάει τις σύγχρονες Θερμοπύλες μέσα του, « να γίνω και εγώ έτσι? Δεν μπορεί , κάτι είναι ακόμα καλό , δεν μπορεί». Μεγάλε , άστο , αν δεν θες να πέσεις στα ψυχοφάρμακα , μην το ψάχνεις ιδιαίτερα. Κάνε εσύ για την ζωούλα σου 5 πράγματα , και προφύλαξέ τα καλά , χωρίς να μπαίνεις σε αυτή την φάση. Έτσι είναι και δεν αλλάζει!!!Κλείσε τα αυτιά σου στις Σειρήνες , και πήγαινε την πορεία σου προς την δική σου , προσωπική ευτυχία , και άσε όλους τους άλλους .

Συγνώμη αλλά διαφωνεί κανείς ? Βλέπουμε όλους με BMW , με γκόμενες , λεφτά , ευημερία. Κανέναν πραγματικά ευτυχισμένο πότε είδατε τελευταία ; Στην ουσία , εμείς ντοπάρουμε το μυαλό μας καθημερινά ποιο πολύ και από τους αρσιβαρίστες . Όταν πιστεύουμε ότι η απόκτηση προσώπων , πραγμάτων , δόξας , φήμης , εξουσίας θα μας δώσει την ευτυχία!

Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά δυστυχώς ο καθένας πρέπει να αναζητήσει την εσωτερική του αλήθεια , γιατί κανείς άλλος δεν του την λέει , είτε γιατί την φοβάται ο ίδιος , είτε γιατί είναι βολεμένος στο ψέμα του , είτε γιατί απλά δεν έχει επιδιώξει να την βρει για τον εαυτό του τον ίδιο.

Ύψιστε , ω Ύψιστε , γιατί μας εγκατέλειψες ; Δεν ξέρω αν πραγματικά παίζει να είναι αλήθεια και κοντά η έλευση του Αντίχριστου , πάντως εάν είναι αλήθεια , όποιος ή όποιοι προετοιμάζει την έλευσή του , κάνουνε πολύ καλή δουλειά. Γιατί πολύ απλά , αν είναι να έρθει να μας πάρει τις ψυχές μας , δεν θα έχουμε και πολύ υπόλειμμα , οπότε δεν θα παιδευτεί πολύ στην συγκομιδή ( όχι δεν είμαι η Λουκά) .

Φοβάμαι μάλιστα ότι μας έχει ήδη πάρει ο διάολος και δεν το ξέρουμε…….

Χωρίς υπερβολή , όταν οι άνθρωποι χάνουνε τις αξίες τους , τα πιστεύω τους , την ηθική τους , χάνουνε αυτό που λέμε ψυχή….Αντίχριστε θες βοήθεια ? Μπα ε?

Ψαράς θα γίνω τέρμα! Θαλασσόλυκος , θα σκαρώσω με τον Μηνά ένα ταξίδι μακρινό ως την Τζαμάικα , και άντε να με βρείτε! Το λαπτοπάκι μου θα πάω μόνο , με δορυφορική σύνδεση στο ΝΕΤ , και θα τα διαβάζω και θα γελάω από μακριά , 50 ναυτικά μίλια μακριά από το Τζιμπουτί . Εγώ και το απέραντο γαλάζιο !

Ώπα , η καρδιά μου η σορόπα . Ρίχτε το στο γλέντι γιατί οι ψυχίατροι κοστίζουνε μάγκες.(το παιδί μου θα το κάνω ψυχίατρο τέλος)

Τέρμα , μέχρι εδώ ήτανε αλλά εάν νομίζετε ότι θα ξεφύγετε από μένα τόσο εύκολα , είστε γελασμένοι ….Θα επανέλθω δριμύτερος! Μέχρι τότε σας φιλώ όλους και όλες.

Να περνάτε καλά ότι και αν κάνετε !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: